Meny
Laddar...

Samuel Ask

Välkommen ombord på vår resa!

När vi bildade Skaraslättens Transport AB var det med mycket lust och otroligt stark vilja. Nu, tio år senare, kan vi konstatera att hårt arbete ger resultat. Efter en resa med toppar och dalar är vi i dag ett av de största biltransportföretagen inom vårt område – och faktiskt det enda i vår bransch som trafikerar samtliga hamnar i Sverige.

Genom förtroendefulla relationer med våra kunder har vi skapat en solid grund att stå på. Nu växer vi mer än någonsin och har tack vare det kunnat både nyanställa flera medarbetare och investera i en ännu modernare bil- och trailerpark. I dag har vi ett 30-tal anställda, håller varje dag 130 bilar från hela Sverige sysselsatta och erbjuder alla logistiklösningar som finns i branschen.

Trots detta ser vi oss fortfarande som uppstickare. Vi vill inte slå oss till ro och bli nöjda - vi vill fortsätta att vara på tå för våra kunder. Därför fortsätter vi att hitta smarta lösningar som håller priserna nere, att ligga i framkant när det gäller tekniska lösningar och - framför allt: Att visa våra konkurrenter vad flexibilitet verkligen betyder.

Samuel Ask VD