Meny
Laddar...

Om oss

Skaraslättens Transport AB är transportförmedlaren som finns nära dig. Vi har stationerade lastbilar i hela Sverige och vi känner till förutsättningarna för att ordna flexibla och prisvärda transportlösningar i vårt avlånga land. Idag utgår vi från 14 orter med egna lastbilar, för att du ska kunna få en kostnadseffektiv lösning på dina problem.

Nöjd personal

Sambandet mellan de anställdas höga motiveringsgrad, starka engagemang och Skaraslättens Transports framgångar är ingen slump. För Skaraslättens Transport är det viktigt att personalen trivs med sitt arbete. Hos oss får våra anställda chans att utvecklas och vara med och påverka i det dagliga arbetet.

Kunden

Ägarna hade klara mål när verksamheten startade: Kunderna skulle få flexibilitet, prisvärda transporter och känna att det skulle vara trevligt att ringa till Skaraslättens Transport. Med sunt bondförnuft och mycket arbete skulle vi komma att bli ett mycket konkurrenskraftigt alternativ i den svenska transportbranschen.

Kompetens och service

  • Med marknadens kunnigaste personal agerar vi både bollplank, rådgivare och problemlösare.
  • Strukturera säljprocesser, detta för att du som kund ska få bättre och snabbare återkoppling från pris till leveransbesked.
  • Ligga i framkant med IT-lösningar.

Om Skaratransport