Meny
Laddar...

Våra Transporter

Chassi

Chassi

Har du en transport som behöver komma precis i tid på grund av att det finns lossningspersonal som väntar? Med våra chassialternativ får du en "just in time" leverans den tiden på dygnet som passar dig.

Chassi
Kombi

Kombi

Med kombinationstransporterna blir dina transporter både billigare och miljövänligare. Du kan välja om bilen ska anlända på förmiddagen eller eftermiddagen. Er container körs tillsammans med en eller två andra containrar. 

Kombi
Tipp

Tipp

Lämpar sig bra vid all form av bulkhantering. Vi har en gedigen erfarenhet av att köra många olika sorters gods. Vi har under de senare åren utökat vår flotta med 4 stycken tipptrailrar i regelbunden trafik för att kunna möta en ökad efterfrågan på detta transportslag.

Tipp
Sima

Sima

Med egna SIMA-liftar kan vi erbjuda Er en mycket flexibel transportlösning där vi kan ställa av containern på marken för att hämtas senare när den är tömd. Detta är även en mycket smidig lösning när man saknar en lastbrygga eller kanske inte har tillgång till truck.

Sima
Järnväg

Järnväg

Tack vare att vi kan transportera på tåg till många hållplatser når vi långt - kanske ända fram till just Din slutdestination. Därför kan vi hålla nere lastbilstransporterna till ett minimum vilket värnar om miljön. 

Järnväg